Diensten

Koude Acquisitie

Koude acquisitie overdragen aan sales professionals? Wij helpen jou graag!

Bij het zelf uitvoeren van telefonische acquisitie komt er behoorlijk wat bij kijken, ook qua investering. Het is dan zo gek nog niet om deze taak uit te besteden aan sales professionals. Ons team is gedreven en ervaren en neemt deze verantwoordelijke taak dan ook graag uit jouw handen. Wij zorgen ervoor dat prospects warm gemaakt worden voor jouw dienst of product en dat ze interesse krijgen in een afspraak met jouw team. Wij realiseren ons dat we communiceren met jouw potentiële klanten, dit doen we dan ook op een klantvriendelijke en professionele wijze, in een stijl dat bij jouw organisatie past.

Meer dan alleen een partner

De tijd van jouw accountmanager of sales team is kostbaar. Het is daarom belangrijk dat de afspraak van hoogwaardige kwaliteit is. We verdiepen ons graag in uw branche, product of dienst zodat we weten waar we over praten en de beste resultaten voor u kunnen behalen. Bij ons draait het niet om kwantiteit, maar de kwaliteit wordt centraal gesteld. We werken dan ook graag aan langdurige relaties met klanten en zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Communicatie, duidelijkheid, start!

Voordat we voor jou aan de slag gaan, willen we nog graag met jou aan tafel om in kaart te brengen wat jouw criteria zijn voor een ideale klant en een waardevolle afspraak. Afspraken die zullen zorgen voor een grotere klantenkring en omzetgroei. Op deze wijze is het voor beide partijen overzichtelijk wat de gestelde doelen zijn en hierdoor kan ons team gerichter telefoneren met prospects. Dit resulteert niet alleen in nieuwe afspraken, maar ook in een afspraken waarbij prospects voorbereid zijn op het gesprek met jouw accountmanager.

Vrijblijvend contact

Wacht niet langer en laat jouw accountmanagers direct aan de slag gaan met geïnteresseerde leads! Neem vrijblijvend contact met ons op.

error: Content is beschermd !!